Порошок GALA автомат Французський аромат лаванда і ромашка 2 кг

код: 47375 Порошок GALA</br>автомат</br>Французський аромат </br>лаванда і ромашка</br>2 кг

Производитель:  P&G (Україна)

Gala - це універсальний пральний порошок, що призначений для прання білих і кольорових виробів з бавовняних, лляних та синтетичних тканин, як у автоматичних пральних машинах, так і для ручного прання. 

Gala - це спеціально розроблені пральні порошки для задоволення специфічних потреб у пранні: білим речам надавати додаткової білизни, а кольоровому одягу - додаткового захисту кольору. 

До складу прального порошку Gala входять компоненти, завдяки яким білизна після прання стає чистою та свіжою. Так, наприклад, в Gala є декілька типів поверхнево-активних речовин, які відповідають за видалення загальних та жирних забруднень. Силікати надійно захищають поверхню тканини та механізми пральної машини під час прання, а ензими видаляють складні плями, які не виводяться звичайними порошками - кров, молоко, шоколад, жовток та інші. До складу порошку Gala також входять спеціальні відбілювачі - фотовідбілювач та оптичний. Завдяки їхній дії тканина не тільки вражає білосніжністю, але й зберігаються яскраві, натуральні кольори тканин. 

Наші пральні порошки використовують для прання усіх видів тканин, за винятком виробів з вовни та шовку. Для таких речей використовуйте спеціальні засоби. Пральні порошки Автомат призначені здебільшого для прання в пральних машинах, тому що містять таку консистенцію миючих та відбілюючих речовин, яка розрахована на розчин, що постійно перемішується, в якому інгредієнти порошку не осідають на одязі. Для ручного прання краще використовувати порошки, спеціально для цього призначені.

140,07 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: