Маркер водостійкий JOBMAX синій

код: BM.8701-02 Маркер водостійкийJOBMAXсиній

Производитель:  Buromax (Украина)

Яскраві, насичені, високо контрастні чорнила перманентних маркерів BUROMAX стійкі до стирання, впливу вологи (водостійкі), вигоранню – впливу УФ-променів (світлостійкі), а також інших атмосферних впливів.  

Написи, зроблені перманентними BUROMAX відмінно витримують різноманітні умови як поза, так і у середині приміщення. Універсальне використання забезпечується можливістю перманентних маркерів  BUROMAX наносити написи на практично будь-яких поверхнях: папір, картон, дерево, гуму, кераміку, пластик, скло, метал, шкіру, тканину і т.п.

Перманентні маркери BM. 8701 відносяться до OHP різновиду перманентних маркерів – це означає, що з їх допомогою можна зробити стійкі написи, в тому числі, на гладких, делікатних поверхнях, таких як фотопапір, різноманітні прозорі та полімерні плівки (наприклад, проекційні плівки), поверхні CD/DVD/ BD дисків і т.п.

Зносостійкий пишучий вузол з гладким тоненьким кулевидним наконечником забезпечує насичену та чітку лінію письма товщиною 0,6 мм.  Завдяки тоненькому наконечнику з маркерами BM.8701 можна робити написи на маленьких ділянках та деталях, дозволяючи підписувати навіть маленькі деталі, не дряпаючи та не пошкоджуючи поверхню нанесення. Нанесені написи швидко висихають (швидкість висихання напису – до 5 с), завдяки високоякісним чорнилам на спиртовій основі.



13,00 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: