Средство Cillit Bang для чистки универсальный 750 мл

код: 50820 Средство Cillit Bangдля чисткиуниверсальный750 мл

Производитель:  Рекитт Бенкизер (ЕС)

Потужний засіб від нальоту та бруду Cillit Bang легко видаляє вапняний наліт, мильні розводи, в'ївшийся бруд та іржу у всьому домі.

Відкрутити кришку, натиснувши на мітки с двох сторін. Перед використанням спробуйте засіб на менш помітній ділянці.

Для поверхонь, що не стикаються з їжею:

1. Нанесіть на забруднення та через 1 хвилину протріть губкою або ганчіркою.

2. Ретельно змийте водою та протріть вологою ганчіркою.

3. При необхідності повторіть процедуру.

Увага: Не залишайте засіб на поверхні більше ніж на 1 хвилину. Сполосніть поверхню водою перед використанням. Якщо засіб потрапив на одяг, витріть та негайно змийте водою. 

Тримайте пляшку вертикально. Якщо засіб потрапив на шкіру, негайно змийте водою. Якщо у Вас чутлива шкіра, використовуйте рукавички. Не використовуйте на гарячих або пошкоджених поверхнях чутливих до кислот, марамурі, міді, алюмінію, глянцевій гарнітурі, лінолеумі, тканинах, килимах, натуральному камені, оцинкованому металі, резині, лакованих, вкритій воском або пофарбованій підлозі, витравленному або матованому склі.

Запобіжні заходи:

Може викликати подразнення очей та шкіри. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникайте потрапляння в очі. У випадку потрапляння в очі негайно промийте їх великою кількістю води та зверніться до лікаря. У випадку проковтування негайно зверніться до лікаря та покажіть упаковку. Не вдихайте пари. Використовуте в добре провітрюваних приміщеннях. Не змішуйте з відбілюючими та іншими чистячими засобами. Засіб та контейнер повинні бути утилізовані безмечним чином.

Склад: < 5% неогенні ПАВ, щавлева кислота; віддушка.


249,60 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: