О Київських канцтоварах

     Київськи канцтовари одна з найдосвідченіших компаній у Києві по сервісному обслуговуванню підприємств України. Комплексним забезпеченням офісів ми займаємося більше 25 років. Нашими клієнтами є організації та підприємства всіх форм власності в Києві та по всій Україні. Співпрацюючи безпосередньо з виробниками та їх представниками в Україні, ми пропонуємо найякіснішу продукцию з дуже помірними цінами які гарантують для наших клієнтів сервіс найвищого рівню. 
     Офісний папір головна позиція затрат для офису. Ми пропонуємо тільки якісний перевірений папір який оцінили наші клієнти. Поперед всім це звісно Maestro Standart+(Маестро Стандарт), IQ Economy(Ай Кю Економі). Багатофункціональний папір який знаходить застосування в кожному офісі. 
     Співробітництво з Київськими канцтоварами вигідно нашим покупцям. Наша впевненість у успішності такого співробітництва базується на настуному: 
     1. Довгостроковий досвід роботи на корпоративному ринку України. Експерти нашого підприємства починали працювати з самого початку роботи ринка сервісного обслуговування. 
     2. Широкий асортимент товарів. Ми пропонуємо товари всіх торгівельних марок які є в наявності в Україні, а також замовляємо товари світових торгівельних марок в яких зацікавлені наші покупці. 
     3. Стабільно висока якість продукції. Ми не пропонуємо товари, які викликають зауваження покупців. Можно стверджувати що з деякими товарами ми працюємо десятки років 
     4. Індивідуальна робота з покупцями. Кожне питання нашіх клієнтів завжди вирішується в інтересах покупців.
       "Київські канцтовари" - надійний постачальник товарів та послуг для Вашого офісу!